İmam Buhari İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://imambuhariiho.meb.k12.tr
Adres : Atakent Mh. 250. Sk. No3/1 Küçükçekmece/İSTANBUL
VİZYON : Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine çıkaran, eşitsizliği azaltan, başarıyı hedef alan, kendi sorununu çözebilen, toplumsal sorunlara duyarlı bireyler yetiştiren kaliteli ve lider bir kurum olmak.
MİSYON : İmam Buhari İmam Hatip Ortaokulu olarak tüm öğrencilerimize yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek kendini gerçekleştirmiş, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, hak ve sorumluluklarını bilen, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı eğitim-öğretim programlarını yürütmek için varız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Isınma :
Servis : var
Ulaşım : Lounge 2 Sitesi ve İmam Buhari Külliyesi yanı
Yerleşim Yeri : Okulumuz Küçükçekmece İlçesinin Atakent Mahallesinde, Lounge 2 Sitesi ve İmam Buhari Külliyesi yanında, Küçükçekmece Belediyesinin alt kısmında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 32 Km, İlçe Merkezine 3 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :